Вам більше не потрібно читати десятки світових медіа різними мовами, щоб бути в курсі. Тепер спеціально для вас ми доберемо і відфільтруємо найцікавіші тексти з усієї земної кулі. І перекажемо, про що пишуть найкращі медіа, у стислій версії щонеділі.

Подписывайтесь на полезный легкий контент в Instagram

Хочете читати історії, які обговорює весь світ? Приєднуйтеся до тисяч українців, які вже підтримали якісну журналістику. Ставайте донатором на суму від 100 грн/місяць або підпишіться на BuyMeACoffe на будь-яку суму. І зустрічайте переказ кращих історій щонеділі (ми також вимкнемо для вас показ реклами та додамо до чату з нашою редакцією).

У новому випуску: 

- Передвісник ескалації. Чи означає замах на Трампа початок нового – більш небезпечного – етапу передвиборчих перегонів (The Atlantic)

- Забуті революціонери. Чому літні представники кубинського революційного покоління почуваються покинутими у суспільстві, яке вони ж і створили (The Guardian)

- Крадії доступного житла. Чому міста по всьому світі відмовляються від сервісів короткострокової оренди (Bloomberg)

- Несподіваний порушник. У НАТО конфлікт з Канадою – її звинувачують у недостатніх видатках на оборону (Politico)

- Мʼясо з лабораторії. Поки це виглядає як дивне рожеве желе, але науковці кажуть, що новий продукт – це революція (CNN)

- Моллівуд кидає виклик. Як невелика індійська кіноіндустрія виступила на противагу гіганту-Боллівуду і чому вони зробили ставку на кіно для всіх і про всіх (The Economist)

- Загроза диктатору. Хто така Марія Коріна Мачадо – головна опонентка президента Венесуели Ніколаса Мадуро (Bloomberg)

- Марні Excalibur. Захід міг би дуже пишатися тим, що високотехнологічна американська зброя працює проти Росії. Але насправді – ні. Чому? (The Wall Street Journal)

- Виток війни. Що ми знаємо про арсенал Хезболли. І чи можливе розгортання нового фронту в Ізраїлі (The Washington Post)

- Магніт Мар-а-Лаго. Як резиденція Трампа на курорті стала центром тяжіння для крайніх республіканців (The New York Times)

Разблокируйте чтобы читать дальше
Чтобы прочитать этот текст, пожалуйста, оформите подписку