Вам більше не потрібно читати десятки світових медіа різними мовами, щоб бути в курсі. Тепер спеціально для вас команда LIGA.net добере і відфільтрує тільки найважливіші та найцікавіші тексти з усієї земної кулі. І перекаже, про що пишуть найкращі медіа, у стислій версії щотижня – українською мовою.

Следите за проверенными новостями теперь и в WhatsApp

Хочете читати історії, які обговорює весь світ? Приєднуйтеся до тисяч українців, які вже підтримали якісну журналістику. Ставайте донатором на суму від 100 грн/місяць або підпишіться на BuyMeACoffe на будь-яку суму. І зустрічайте переказ кращих історій щонеділі (ми також вимкнемо для вас показ реклами та додамо до чату з нашою редакцією).

У новому випуску:

- Попередження на $5 млрд. Воррен Баффет розпродав акцій на мільярди доларів. Аналітики очікують кризу (The Motley Fool)

- Таємна кампанія 2.0. Росія шукає підходи до консервативних американських блогерів, щоб вплинути на президентські вибори. Так, знову (The New York Times)

- Похорон з почестями. Вбивство торговця людьми показало прозору межу між бойовиками та корумпованою владою в Лівії (The Times)

- Об’єкт "Укриття" по-японськи. Японія починає розбирати залишки розплавленого ядерного палива на АЕС "Фукусіма". Роботи триватимуть 30-40 років (Associated Press)

- Рейган не виграв холодну війну? Як міф про розпад Радянського Союзу вводить республіканців в оману щодо Китаю (Foreign Affairs)

- Трагедія Ліз. Найнещасливіша прем’єр-міністерка Сполученого Королівства намагається відновити свою репутацію (Politico)

- Зелена пустеля. Голландський інженер планує повернути життя до пустельного Синайського півострова (The Economist)

- Криптосауни та лазні. Як біткоїни допомагають нагрівати воду в громадських купальнях (Time)

- Улюблений лиходій. Як Джеймс Ерл Джонс став голосом Дарта Вейдера – назавжди (The Telegraph)

- Льодовикова романтика. Один день у круїзі… Антарктидою! (Yahoo! Life).

Чтобы прочесть этот материал нужно оформить подписку. Перейдите к полной версии страницы.